Solidarność! Lubię to!

Najnowsze informacje, filmowe relacje z ważnych wydarzeń, galerie zdjęć, dyskusje na ciekawe tematy. Masz konto na Facebooku? Zajrzyj do serwisu Śląsko-Dąbrowskiej Solidarności.

Facebook to jedna z największych społeczności internetowych, gdzie ludzie z całego świata mogą mogą wymieniać się informacjami, zamieszczać zdjęcia, polecać sobie video, dzielić się wrażeniami z ważnych wydarzeń. Z miesiąca na miesiąc Facebook cieszy się coraz większą popularnością wśród członków naszego związku. Dlatego też nie mogło na nim zabraknąć strony Śląsko-Dąbrowskiej Solidarności. Liczymy, że nasz serwis stanie miejscem spotkań wszystkich sympatyków Solidarności z naszego regionu i stanie się ciekawą częścią tej wielkiej internetowej społeczności.

Jeśli masz konto na Facebooku i jesteś aktywnym uczestnikiem serwisu, możesz dołączyć do fanów strony Śląsko-Dąbrowskiej Solidarności. Wystarczy się zalogować i w facebookowej wyszukiwarce wpisać „Śląsko-Dąbrowska Solidarność” i kliknąć przycisk „lubię to!”. Dzięki temu będziesz mógł komentować najciekawsze artykuły, polecać je znajomym, brać udział w dyskusjach. Dzięki publikowanym na stronie zapowiedziom nie ominą cię również najważniejsze wydarzenia w związku.

Strona Śląsko-Dąbrowskiej Solidarności na Facebooku ma jednak być czymś więcej niż tylko źródłem informacji. Chcielibyśmy, aby wszyscy fani naszego serwisu byli także jego współautorami. Jesteś stałym czytelnikiem naszej strony lub jej fanem? Powiedz nam, co o niej myślisz. Uważasz, że coś należałoby poprawić? Masz ciekawe informacje, którymi chcesz się podzielić z innymi?  Kliknij i dołącz do dyskusji. Forum dyskusyjne na stronie Śląsko-Dąbrowskiej Solidarności na Facebooku jest do twojej dyspozycji.