Holiday Park&Resort

Vouchery oferowane są Członkom Związku, którzy mają możliwość nabycia ich w tej specjalnej cenie.

Nadmorskie domki i apartamenty w Ustroniu Morskim, Mielnie, Kołobrzegu, Rowach, Pobierowie i Niechorzu, górskie domki w Uzdrowisku Cieplice Zdrój oraz wiele atrakcji w cenie pobytu.

Oferujemy vouchery na 7-dniowy pobyt (6 nocy) w specjalnych cenach:

• cena obejmuje 7-dniowy pobyt (6 pełnych dób hotelowych) wraz z dostępnymi atrakcjami na terenie resortu, m.in.: zewnętrzny basen z podgrzewaną wodą, zjeżdżalnie, jacuzzi, basen kryty i sauny (dostępne w 2 resortach Rowy i Pobierowo), brodzik dla dzieci, zewnętrzna siłownia, boiska, place zabaw, małpi gaj. Przez cały dzień odbywają się programy animacyjne dla dzieci i dorosłych. Dostępne są wypożyczalnie rowerów, salony gier, kawiarnie oraz bistro. Każdy apartament i domek posiada kompletnie wyposażony aneks kuchenny. Istnieje również możliwość wykupienia śniadań i obiadokolacji, które serwowane są w formie bufetu w restauracji w wybranych resortach.
  • powyższe ceny nie zawierają opłaty za sprzątanie końcowe w wysokości 149,99 zł za apartament i 169,99 zł za domek oraz kaucji zwrotnej 750 zł za domek lub apartament, które należy uiścić w momencie rezerwacji wybranego terminu. Przy wyjeździe rozliczana jest kwota za zużyte media.

W 2022 roku otwieramy pierwszy górski resort, w Karkonoszach, w miejscowości Cieplice Zdrój.

Vouchery można zrealizować w ciągu 4 lat od daty zakupu z wyłączeniem najwyższego sezonu oraz Terminów Specjalnych dostępnych w regulaminie. Istnieje możliwość odbycia pobytu w Terminach Specjalnych przy wymianie większej ilości voucherów.

1) w ośrodkach nadmorskich

• od 1 kwietnia do 14 czerwca (z wyłączeniem Majówki i Bożego Ciała) we wszystkich naszych resortach
  • cały wrzesień i październik we wszystkich naszych resortach
  • od listopada do marca w wybranych apartamentach w Rowach i Pobierowie

2) w Uzdrowisku Cieplice Zdrój

• od 1 września do 20 grudnia oraz od 1 marca do 14 czerwca (z wyłączeniem Majówki, Wielkanocy oraz Bożego Ciała).

Aby skorzystać z programu należy do wypełnić poniższy formularz:

• od  1-go do 15-go każdego miesiąca prosimy zgłaszać się  poprzez formularz celem zweryfikowania członkostwa w związku zawodowym
  • od 16-go do 28-go każdego miesiąca  będziemy Państwu przesyłać link uprawniający do zakupu vouchera.

Wyjątkowo w tym miesiącu (lipiec) nie obowiązuje okres zapisowy, a zaraz po sprawdzeniu przynależności do związku będziemy wysyłać mail z linkiem.

W przypadku pytań prosimy kontaktować się mailowo  profity@solidarnosckatowice.pl