Holiday Park&Resort

Firma Holiday Park&Resort oferuje Państwu możliwość zakupu voucherów na 6-dniowe pobyty (5 noclegów) w 6-ciu nadmorskich rodzinnych ośrodkach Holiday Park & Resort oraz górskim resorcie Holiday Park & Resort Uzdrowisko Cieplice Zdrój z rabatem aż do 65%.

Vouchery oferowane są Członkom Związku, którzy mają możliwość nabycia ich w specjalnych cenach.

Nadmorskie domki i apartamenty w Ustroniu Morskim, Mielnie, Kołobrzegu, Rowach, Pobierowie i Niechorzu, górskie domki w Uzdrowisku Cieplice Zdrój oraz wiele atrakcji w cenie pobytu.

Oferujemy vouchery na 6-dniowy pobyt (5 nocy) w specjalnych cenach:

• cena obejmuje 6-dniowy pobyt (5 pełnych dób hotelowych) wraz z dostępnymi atrakcjami na terenie resortu, m.in.: zewnętrzny basen z podgrzewaną wodą, zjeżdżalnie, jacuzzi, basen kryty i sauny (dostępne w 2 resortach Rowy i Pobierowo), brodzik dla dzieci, zewnętrzna siłownia, boiska, place zabaw, małpi gaj. Przez cały dzień odbywają się programy animacyjne dla dzieci i dorosłych. Dostępne są wypożyczalnie rowerów, salony gier, kawiarnie oraz bistro. Każdy apartament i domek posiada kompletnie wyposażony aneks kuchenny. Istnieje również możliwość wykupienia śniadań i obiadokolacji, które serwowane są w formie bufetu w restauracji w wybranych resortach.
  • ceny nie zawierają opłaty za przygotowanie lokalu w wysokości 169,99 zł za apartament i 189,99 zł za domek oraz kaucji zwrotnej za domek lub apartament, które należy uiścić w momencie rezerwacji wybranego terminu. Przy wyjeździe rozliczana jest kwota za zużyte media.

Przed zakupem vouchera/ów prosimy o sprawdzenie dostępności obiektów i terminów, które Państwa interesują na stronie Holiday Park.

Vouchery można zrealizować w ciągu 3 lat od daty zakupu w przypadku Pakietu Złotego, oraz 5 lat w przypadku Pakietu Srebrnego oraz Brązowego.

Aby skorzystać z terminów specjalnych na podstawie voucherów z Pakietu Srebrnego lub Brązowego, wymagana jest dopłata wg załączonej tabeli.

Zakupu voucherów można dokonać do 28.02.2023 r.

Aby otrzymać dostęp do Platformy Zakupowej, należy wypełnić poniższy formularz i po sprawdzeniu przynależności do związku będziemy wysyłać mail z hasłem.

W przypadku pytań prosimy kontaktować się mailowo profity@solidarnosckatowice.pl