Tańsze bilety to sieci kin

Od 15 listopada 2021 roku rozpoczęliśmy współpracę z sieciami kin Cinema City (we wszystkich kinach regionu) i Helios (obowiązuje w Sosnowcu, Dąbrowie Górniczej i Katowicach). Członkowie będą mieli dostęp do oferty tych kin z atrakcyjnymi zniżkami.

Vouchery uprawniające do zniżki będą dystrybuowane wśród organizacji za pośrednictwem biur terenowych ZR. Prosimy o składanie zamówień w biurze na organizację za pośrednictwem przewodniczących lub wyznaczonej osoby. Żeby usprawnić proces dystrybucji zamówionych voucherów, listy będą zbierane do dnia poprzedzającego przywiezienie Tygodnika Śląsko-Dąbrowskiego do poszczególnych biur (najbliższy termin to 01.12) i w taki sam sposób zostaną Państwu przekazane (z kolejnymi gazetami: 16.12).

W obu kinach vouchery obowiązują przez okres 6 miesięcy lub dłużej w przypadku, gdyby doszło do zaostrzenia rygorów sanitarnych związanych z pandemią Covid-19.

Informacje na temat cen za voucher:

Helios:

Cena biletu to 15,90 zł. Voucher ważny jest 6 miesięcy. W systemie e-zakupu można voucher zamienić na bilet z konkretnym miejscem, z tym że naliczana jest opłata 1 zł od operatora systemu (brak opłaty w kasie kina). Cena obejmuje wszystkie seanse (w tym premiery i weekendy). Dopłata do okularów 3D 3 zł/ dopłata za miejsca leżące (dream) 7 zł. Standardowa cena biletu zakupionego w tym samym dniu, w którym ma odbyć się seans wynosi 26,90 zł.

Istnieje też możliwość, że w przypadku wynajmu całej sali (100 miejsc), organizacja będzie mogła kupić bilety w cenie 12 zł. W sprawie skorzystania z tej opcji prosimy o kontakt z biurem rozwoju i promocji ZR – tel. 32 728 41 04.

Cinema City:

Cena biletu to 17 zł, a na seanse 3D 26 zł. Voucher ważny 6 miesięcy. W systemie e-zakupu voucher można zamienić na bilet z konkretnym miejscem, a opłata dla operatora wynosi 1,6 zł (w kasie kina bez opłat). Cena obejmuje wszystkie seanse w dowolnym dniu tygodnia. Voucher za 17 zł nie obowiązuje w IMAX.

W przypadku zamówienia większej liczbą voucherów, można liczyć na jeszcze bardziej atrakcyjną cenę. Np. w kinach Helios, jeśli zamówienie będzie powyżej 1000 sztuk, cena biletu będzie wynosić 14,90 zł.

Wszelkie pytania prosimy kierować do kierowników biur terenowych. U nich można będzie też pobrać materiały promocyjne.